Anastasias Öde

Kim har alltid varit fascinerad av den ryska tsarfamiljens öde, hur de mördades av bolsjevikerna och de ryktena som spreds om Anastasias överlevande. Hon bestämde sig att ta reda på det själv, och så kom boken "Anastasias Öde" till.

För en vecka sedan läste jag färdigt boken. Här är min recension, och här kan du beställa boken. Om du vill veta mer om boken, kan du läsa på Kims hemsida. Njut!

/Alexander



"Anastasias Öde" är Kim M Kimselius 19:e bok om Theo och Ramona, två bästa vänner som har förmågan att resa i tiden. Den här gången reser de till revolutionens Ryssland år 1917. Mitt i krigets hetta upptäcker Ramona en annan sida av sig själv, medan Theo försöker komma till underfund med vad de främmande känslorna för en viss storfurstinna kan betyda.

En historisk äventyrsroman som har något extra för alla åldrar. Författaren Kim M Kimselius lyckas ta med vänskap, olycklig kärlek och lindrar in det illavarslande ödet i noggrant utvalda ord.

Rekommenderas varmt!

Kommentarer

  1. Toppen! Och du har lyckats ta bort så att prenumerera ligger över halva sidan. Och ny bild! Här går det framåt. Jättekul!
    Kram Kim <3 :-D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Kim! Ja, jag försöker att vara här minst en gång varje dag.
      Kram Alexander <3 :D

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tillbaka till "Tillbaka till Pompeji"

Första inlägget - välkommen hit!

Titta hit alla skrivsugna!