"Jag är ingen häxa"

Tänk vad ett telefonsamtal kan göra...


Efter hennes dundersuccé ville B.Wahlströms snabbt ha ut en ny bok. Kim, som i hennes egna ord blev "sprudlande jätteglad", sade att hon var tvungen att läsa igenom den, eftersom det var ett tag sedan hon skrev den. Hon fick en månad. Det hade inte varit ett problem om förlagsredaktören inte hade nämnt Theo och Ramona.


"Häxjakten", som kommer ut i år, var den bok som Kim hade i huvudet när förlagsredaktören lade på luren. Men de ville ha en ny äventyrsbok om Theo och Ramona. Lyckligtvis hade hon all fakta från sin research om häxförföljelsen i Sverige kvar, så det var bara att fräscha upp minnet och sätta sig ned och skriva. 

Hon har berättat att hon inte blev riktigt nöjd med slutresultatet, och blev därmed förvånad över de höga försäljningssiffrorna. "Jag är ingen häxa" sålde lika bra som "Tillbaka till Pompeji" gjorde under den första veckan. När hon startade eget förlag och kunde omarbeta boken blev den mycket bättre, tyckte hon.

Blev du intresserad att läsa boken? Kika in på hennes hemsida, eller klicka dig fram till hennes förlag, där du kan få mer information. Du kan även köpa den här.


/Alexander

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Tillbaka till "Tillbaka till Pompeji"

Första inlägget - välkommen hit!

Titta hit alla skrivsugna!